Στην Α2 για τον Ερμή Σχηματαρίου ο Σιγάλας

Την απόκτηση του 19χρονου γκαρντ ανακοίνωσε η βοιωτική ομάδα από τον Παναθηναϊκό εν όψει της παρθενικής της σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Ο Ερμής Σχηματαρίου συνεχίζει την ενίσχυση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου θα αγωνίζεται στην Α2 μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β’ Εθνική και γνωστοποίησε την απόκτηση του Αντώνη Σιγάλα, που αποτελεί γιος του άλλοτε αρχηγού του Ολυμπιακού, Γιώργου Σιγάλα.

Ο 19χρονος γκαρντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, αποτελώντας μέρος στο ρόστερ των “πρασίνων” για τη Euroleague κατά τη σεζόν 2020-21. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί και στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή Σχηματαρίου:

“Ο σύλλογος μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αντώνη Σιγάλα !!

Ο Αντώνης αγωνίζεται ως γκαρντ στις θέσεις «1» και «2», είναι γεννημένος το 2003 / 1.90 .

Ένα πολύ ταλαντούχο παιδί και πολλά υποσχόμενο που ξεκίνησε την μπασκετική του διαδρομή από τις ακαδημίες του πανιώνιου ,συνέχισε στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού με τον οποίο είχε συμμετοχές στην Euroleague under 18 .

Αντώνη καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ερμή, ευχή όλων μας να είσαι υγιής και να πετύχεις όλα όσα μαζί ονειρευτήκαμε !!!

Α.Σιγάλας: «Θέλω να ευχαριστήσω τον coach Νίκο Οικονόμου για την ευκαιρία που μου δίνει να ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα μαζί του στον Ερμή Σχηματαρίου. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον προπονητή, στους συμπαίκτες μου στους ανθρώπους της διοίκησης και στους φιλάθλους μας είναι ότι θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω και εγώ από μέρους μου στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας».”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ