Επιστροφή στις προπονήσεις ενόψει Ρεν για τον Παναθηναϊκό

Με δυο απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία του “τριφυλλιού” ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (26/10, 22:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) απέναντι στους Γάλλους για τους ομίλους του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται ήδη για το ματς της τρίτης αγωνιστικής στους ομίλους του Europa League κόντρα στη Ρεν (26/10, 22:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) και ο Χουάνκαρ ήταν ο μοναδικός απόντας από τη σημερινή (23/10) προπόνηση της ομάδας. Παράλληλα, ο Κλεϊνχέισλερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μάγκνουσον και  Πάλμερ – Μπράουν.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την “πράσινη” ΠΑΕ:

«Μετά τα θλιβερά γεγονότα του «Καραϊσκάκης» που οδήγησαν στον τραυματισμό του Χουάνκαρ, ο οποίος παρέμεινε το βράδυ στο νοσοκομείο, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης». Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και κατέληξαν με παιχνίδι σε μικρούς χώρους. Ατομικό ακολούθησε ο Κλεϊνχέισλερ και θεραπεία οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ απουσίασε φυσικά ο Χουάνκαρ».//Γ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ