Καθησυχασμός για τον Ντε Σόουζα στον Άρη

Ο Ανγκολέζος σέντερ απέφυγε… τα χειρότερα όπως έδειξαν οι ιατρικές του εξετάσεις και η προετοιμασία των “κίτρινων” συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στη νέα σεζόν και ο κόουτς Καστρίτης είδε τον Σίλβιο Ντε Σόουζα να τραυματίζεται, όμως και να… αποφεύγει τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της “κίτρινης” ΚΑΕ, ο Ανγκολέζος σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία έπειτα από τη σύγκρουσή του με τον Κόφι στον φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Προμηθέα, ωστόσο τα αποτελέσματα έδειξαν απλά ένα οστικό οίδημα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο ΑΡΗΣ Midea συνέχισε τη Δευτέρα (25/09) την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε μία απογευματινή προπόνηση. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ εκτός έμεινε ο Σίλβιο Ντε Σόουζα.

Ο Ανγκολέζος σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι υπέστη οστικό οίδημα στο δεξί πόδι, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο φιλικό με τον Προμηθέα Πάτρας. Ο αθλητής του ΑΡΗ Midea αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις μέσα στις επόμενες μέρες.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί την Τρίτη 26/09, με μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας θα προηγηθεί η Media Day του ΑΡΗ Midea».//Γ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ