Μάντζιος: «Ο στόχος του Άρη είναι να βρίσκεται ψηλά»

Ο προπονητής των “κίτρινων” μίλησε για την απόδοση της ομάδας του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τα αμυντικά προβλήματα που έχει στην διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Άκης Μάντζιος τόνισε πως κάθε βαθμός για την ομάδα του είναι σημαντικός για την συνέχεια του πρωταθλήματος, θέλοντας να σταθεί στην απώλεια βαθμών στις πρώτες αγωνιστικές.

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

«Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής και από τις δύο ομάδες. Χωρίς κλασσικές φάσεις. Το αποτέλεσμα είναι δίκιο βάση της εικόνας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι που σημαίνει πολλά για εμάς. Εμείς θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και ο Άρης θα γίνει μία πολύ καλή ομάδα στο επόμενο χρονικό διάστημα».

Για την βελτίωση της άμυνας του: «Οι στόχοι του Άρη είναι να είναι ψηλά. Θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά κομμάτια στο παιχνίδι μας και σε κάθε αγώνα θα είμαστε και καλύτεροι. Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που προέκυψαν χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί με τους Νταρίντα και Τζούρασεκ να μένουν εκτός. Ο Ρουπ έκανε ένεση για να παίξει, έτσι είχαμε προβλήματα στον άξονα. Έγινε διαχείριση και όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν καλά».

Η σημασία της ισοπαλίας για τον Άρη: «Είναι σημαντικός βαθμός για την ψυχολογία μας. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε, πήραμε έναν πόντο. Μας χρειάζεται κάθε πόντος για την συνέχεια». //ΓΡ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ