Ποστέκογλου: «Οι άνθρωποι σαν εμένα πρέπει να το βουλώνουν και να ακούν»

Ο τεχνικός της Τότεναμ, αναφέρθηκε στον λόγο που έβγαλε τον Κριστιάν Ρομέρο από το παιχνίδι των “σπιρουνιών” κόντρα στην Μπρέντφορντ, παρόλο που ο Αργεντινός δεν ήθελε να γίνει αλλαγή.

Πρόωρα τελείωσε το παιχνίδι του Κρίστιαν Ρομέρο με τη Μπρέντφορντ, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να αντικαθιστά τον κεντρικό αμυντικό με τον Ντάβιντ Σάντσεζ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για το συμβάν μετά το ματς:

«Η ιατρική ομάδα ήταν πολύ σίγουρη ότι έπρεπε να τον βγάλουμε. Ο παίκτης δεν είναι αυτός που άκουσε σε αυτή την κατάσταση. Οι άνθρωποι σαν εμένα πρέπει να το βουλώνουν και να ακούνε τους γιατρούς, οπότε αυτό έκανε.

Έχουμε ξεπεράσει το στάδιο των προπονητών ή των παικτών που προσπαθούν να γίνουν αστείοι με αυτά τα πράγματα. Είναι ξεκάθαρο ότι τα πρωτόκολλα υπάρχουν εκεί για ένα λόγο και η ευημερία του παίκτη είναι πρωταρχικής σημασίας. οπότε οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα το αντικείμενο από ότι εγώ.

Είναι αρκετά ξεκάθαρο γιατί τον αντικαταστήσαμε. Είναι άσπρο ή μαύρο για εμάς, δεν πρόκειται να ρισκάρουμε με τους ανθρώπους μας όταν ξέρουμε ποιες είναι οι επιπτώσεις. Φαίνεται καλά, αλλά ο παίκτης δεν είναι αυτός που τα ξέρει αυτά τα πράγματα».//Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ