Τα νέα λογότυπα της National League

Με νέα ονομασία και logos, η ΕΟΚ ανακοίνωσε την ονομασία των εθνικών κατηγοριών της Β’ και Γ’ εθνικής και των αριθμό των ομάδων που θα λάβουν μέρος σε αυτές.

Οι δυο κατηγορίες θα έχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα. Η National League 1 θα έχει τρεις ομίλους με 38 ομάδες, με την έναρξη της να είναι στις 7/10. H National League 2 θα είναι με πέντε ομίλους και 59 ομάδες με το πρώτο τζάμπολ να γίνεται στις 22/10. Οι ομάδες στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίζουν η μια την άλλη σε νοκ άουτ αγώνες για την διεκδίκηση της ανόδου είτε για την πρώτη κατηγορία ή για αυτή της Elite League.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ για τα νέα εθνικά πρωταθλήματα:

«Η κλήρωση των Εθνικών Πρωταθλημάτων πραγματοποιήθηκε και τα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ Εθνικής Ανδρών είναι έτοιμα να μεταφέρουν το μπάσκετ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μόνο που φέτος θα παρουσιαστούν ανανεωμένα, με νέο όνομα, National League 1 και National League 2 και νέα logo.

Οι δύο κατηγορίες θα έχουν έναν μεγάλο αριθμό ομάδων από όλη την επικράτεια. Η National League 1 θα διεξαχθεί σε τρεις ομίλους με τη συμμετοχή 38 σωματείων και το τζάμπολ θα γίνει στις 7 Οκτωβρίου. H National League 2 θα διεξαχθεί σε πέντε ομίλους με τη συμμετοχή 59 σωματείων και το τζάμπολ θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου».//ΓΡ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ