Tερζής: «Ο Άρης δεν φοβάται κανέναν, να είναι ο τελευταίος ο Μιχάλης»

Ο προπονητής των “κίτρινων” στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εξέφρασε την αυτοπεποίθηση που υπάρχει στην ομάδα, ενώ σχολίασε και τον τραγικό θάνατο του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ.

Ο Άρης θα αντιμετωπίστει την Πέμπτη με την Ντιναμό Κιέβου ( 10/08, 21:15 ΕΡΑ ΣΠΟΡ), για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο προπονητής του Άρη, μίλησε για την αισιοδοξία που υπάρχει στις τάξεις του συλλόγου, ενώ ευχήθηκε να είναι ο τελευταίος Μιχάλης και να μην έχουμε άλλα θύματα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έχω μελετήσει τον Άρη, έχει καλούς επιθετικούς παίκτες και γνωρίζουμε αρκετά καλά την ομάδα του»

Για το παιχνίδι στο Βουκουρέστι και πόσο θα επηρεάσει την ομάδα του το γεγονός πως δεν θα παίξει στην φυσική της έδρα: «Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε εκεί, πέρυσι παίζαμε εκεί λόγω του πολέμου. Στο Βουκουρέστι ζουν πολλοί Ουκρανοί και θα μας υποστηρίξουν.

Για εμάς είναι δύσκολο το ταξίδι από το Κίεβο στην Θεσσαλονίκη, κάναμε 23 ώρες. Είναι κάτι… καινούργιο πλέον για εμάς να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο. Πιστεύω πως θα κάνουμε το καλύτερο κόντρα στον Άρη».

Επίσης τόνισε:
«Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στην Ευρώπη, ξέρω το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Άρη. Οι φίλαθλοι του είναι εκδηλωτικοί, θα είναι δίπλα στην ομάδα τους. Ο Άρης έχει μία έμπειρη ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, μάλιστα έκανε μεταγραφές πριν μερικές ημέρες για να ενισχυθεί. Εμείς έχουμε μία νεανική ομάδα, μας λείπει η εμπειρία. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε καλούς παίκτες, οι ξένοι έφυγαν λόγω του πολέμου».

Για τα λάθη στην άμυνα για τα οποία μίλησε στον τελευταίο αγώνα της Ντιναμό στην Ουκρανία:
«Είναι ένα άλλο παιχνίδι αυτό με τον Άρη σε σχέση με το πρωτάθλημα της Ουκρανίας. Δεν πρέπει να κάνουμε σίγουρα τα ίδια λάθη».

Για το αν πήρε πληροφορίες από τον γιο του και προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου:
«Είμαι εδώ για το παιχνίδι του Άρη με την Ντιναμό, δεν θέλω να μιλήσω για την σχέση με τον γιο μου. Ξέρω πως θα προετοιμαστώ και να συλλέξω πληροφορίες για την αντίπαλο μας. Ξέρω πως να διαχειριστώ καταστάσεις».

Επίσης είπε:
«Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες όσον αφορά ποιος θέλει περισσότερο την πρόκριση. Παίζουμε ποδόσφαιρο εν μέσω πολέμου, είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες. Κάναμε ένα τεράστιο ταξίδι για να έρθουμε στην Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να μείνει ικανοποιημένος ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο».

Κλείνοντας είπε:
«Η θερμοκρασία θα επηρεάσει και τις δύο ομάδες. Ο Άρης διαθέτει αρκετούς αξιόλογους ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος. Θα παίξει στην έδρα του, θα πάρει βοήθεια από τους φιλάθλους του. Πρέπει να αμυνθούμε σωστά, η Ντιναμό έχει ένα μεγάλο όνομα στο παρελθόν, το οποίο φυσικά δεν είναι ανάλογο με το σημερινό ρόστερ λόγω της κατάστασης. Και στο Βουκουρέστι ο Άρης θα έχει φιλάθλους του, όπως κι εμείς. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο και να μην σκεφτόμαστε τον επαναληπτικό».//ΓΓ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ