Φιλική νίκη της Κηφισιάς στο ντεμπούτο των Μποτία και Ιπαλίμπο

Η ομάδα των βορείων προαστίων επικράτησε στο δεύτερο φιλικό της επί ολλανδικού εδάφους με σκορ 2:0 της Φράνκ Μπόρον. Τα τέρματα για το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου πέτυχαν οι Τζακ Ιπαλίμπο και Ανδρέας Τεττέι.

Το δεύτερο φιλικό της έδωσε στο Μπούργκ Χάαμστεντε, η Κηφισιά κόντρα στη Φράνκ Μπόρον, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, να παίρνει τη νίκη με σκορ 2:0. Στο ματς έκαναν και το ανεπίσημο ντεμπούτο τους οι Μποτία και Ιπαλίμπο, που μάλιστα άνοιξε το σκορ κόντρα στους Ολλανδούς.

Το φιλικό διεξαχθεί σε πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες και σε ένα βαρύ από τη βροχή γήπεδο με αποτέλεσμα να μην δίνετε η ευκαιρία στις δύο ομάδες να παίξουν το ποδόσφαιρο που θα ήθελαν.

Τα τέρματα της αναμέτρησης τα πέτυχαν οι Τζάκ Ιπαλίμπο με κεφαλιά στο 64ο λεπτό και ο Ανδρέας Τεττέι με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή στο 76ο λεπτό.

Το πρόγραμμα της Τρίτης 1 Αυγούστου περιλαμβάνει ρεπό για τους παίκτες της Κηφισιάς, πριν από την επιστροφή στις διπλές προπονήσεις.

Επόμενο φιλικό -και τελευταίο επί ολλανδικού εδάφους- είναι αυτό με αντίπαλο τους Γκόου Αχέντ Ινγκλς, την Παρασκευή 4 Αυγούστου.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Κρίστινσον (60′ Αναγνωστόπουλος), Σάκιτς (60′ Σμπώκος), Παρράς (60′ Μπαρμπόσα), Βαφέας (60′ Μποτία), Αντούνες (60′ Ιπαλίμπο), Πέιος (46′ Σπίνος), Παπασάββας (60′ Κωνσταντακόπουλος), Μασούρας (75′ Μπάκος), Νίνης (46′ Τεττέι), Αντερέγκεν (75′ Δημοσθενιάδης), Οζέγκοβιτς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ