Ντοναρούμα: «Ήμουν αδύναμος και δεμένος, ήταν δραματικές στιγμές και ο φόβος ήταν τεράστιος»

Για τις στιγμές… τρόμου που βίωσε μαζί με τη σύντροφό του, όταν διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του στο Παρίσι, μίλησε ο 24χρονος Ιταλός διεθνής τερματοφύλακας της Παρί.

Ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα και η σύντροφός του, Αλέσια Ελεφάντε, πριν δύο μέρες έζησαν στιγμές… τρόμου μέσα στην οικεία τους, με ληστές να εισβάλλουν σε αυτή, να δένουν και να γδύνουν το ζευγάρι, και τράπηκαν σε φυγή έχοντας αποσπάσει λεία αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ.

«Το να βρίσκεις άγνωστο κόσμο μέσα στο σπίτι σου μετά τις τρεις τα μεσάνυχτα, είναι η χειρότερη αίσθηση που μπορεί να βιώσει κάποιος.

Εγώ ήμουν ακινητοποιημένος και η Αλέσια ήταν αναγκασμένη να παραδώσει όλα αυτά που είχαμε στην κατοχή μας. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, είναι σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας», τόνισε αρχικά ο 24χρονος Ιταλός διεθνής τερματοφύλακας της Παρί μιλώντας στην εφημερίδα “Libero”, και πρόσθεσε:

«Έπρεπε να φύγουμε από το διαμέρισμά μας για να επιτρέψουμε τη διεξαγωγή ερευνών και μένουμε προσωρινά σε ένα ξενοδοχείο. Ο φόβος ήταν πάρα πολύ μεγάλος, όμως ακόμη μεγαλύτερος ήταν ο φόβος για το τι θα μπορούσε να συμβεί στην Αλέσια.

Εγώ ήμουν αδύναμος, δεμένος, δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Επιπλέον δεν μιλώ καλά τα γαλλικά και ήταν δύσκολο να εξηγήσω σε εκείνα τα άτομα πού βρίσκονταν τα πράγματα που ζητούσαν. Και η Αλέσια ήταν μαζί τους, πάρα πολύ φοβισμένη.

Ήταν δραματικές στιγμές και ο φόβος ήταν τεράστιος, ειδικά για εκείνην. Φόβος για ότι θα μπορούσαν να της κάνουν κακό».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ