Βλέπει το μέλλον του στο Λoς Άντζελες ο Χάρντεν

Με την free agency στο NBA να είναι σε πρώτο πλάνο, οι παίκτες κοιτάζουν τις επιλογές τους και οι ομάδες σχεδιάζουν πακέτα ανταλλαγών για να δελεάσουν τους μεγάλους αστέρες.

Ο Τζέιμς Χάρντεν πρότεινε στους Σίξερς να τον δώσουν με ανταλλαγή στους Κλίπερς με σκοπό να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα στα 33 του έτη. Μετά από αρκετές απόπειρες του Χάρντεν να βρεί την… Ιθάκη του στο NBA, οι επιλογές του σε βάθος χρόνου κρίθηκαν αποτυχημένες μετά τους Νετς και τους Ρόκετς και η φετινή προσπάθεια δεν ήταν ιδανική, διότι ο Τζοέλ Εμπίντ στο τέλος της σειράς με τους Σέλτικς δήλωσε πως χρειάζεται βοήθεια αυτός και ο Χάρντεν, γιατί η ομάδα δεν κατάφερε να πλαισιωθεί από καλές μονάδες γύρω από τους δυο αστέρες.

Οι Κλίπερς εξετάζουν την περίπτωση του MVP του 2018 δίνοντας αρκετές επιλογές δεύτερου γύρου, με τους Νικολά Μπατούμ και τον Μάρκους Μόρις να μπαίνουν στο deal. Την ομάδα του Λος Άντζελες την ενδιαφέρει η πορεία στα play off του “μαγικού κόσμου”, μιας και είναι ένα από τα franchise που δεν έχει κατακτήσει ποτέ το πρωτάθλημα.

Η Φιλαδέλφεια τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αρκετές ανταλλαγές για να φτιάξει ένα ρόστερ το οποίο θα μπορέσει να κατακτήσει την κορυφή. Ο Τζίμι Μπάτλερ πριν ένα χρόνο είχε θίξει την ομάδα της Πενσυλβάνια και τον τρόπο που μεταχειρίζεται τους παίκτες και το πώς θυσιάζουν τις επιλογές στο draft και τους παίκτες που είχαν προοπτικές να βοηθήσουν τους Σίξερς.//ΓΡ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ