Χωρίς τον Χατσιμούρα στο MundoBasket η Ιαπωνία

Το μεγάλο αστέρι της ομάδας θα απουσιάζει όπως έκανε γνωστό από τη διοργάνωση και δεν θα ενισχύσει την ομάδα του, καθώς θέλει να προετοιμαστεί ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ρούι Χατσιμούρα δεν θα ενισχύσει την Εθνική Ιαπωνίας στο MundoBasket 2023, όπως ενημέρωσε ο ίδιος, καθώς επιθυμεί να προετοιμαστεί ενόψει της νέας σεζόν.

Οι ελπίδες της ομάδας λοιπόν, για κάτι καλό στη διοργάνωση, που αποτελεί μάλιστα και μια εκ των διοργανωτών, μαζί με τις Φιλιππίνες και την Ινδονησία μειώνονται με τη μη συμμετοχή του μεγάλου αστέρα της ομάδας.

Ο φόργουορντ των Λέικερς ανακοίνωσε την απόφασή του, τονίζοντας πως πήρε με βαριά καρδιά αυτή τη δύσκολη απόφαση, καθώς θέλει να εστιάσει στην σωστή προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Το γεγονός ότι είναι free agent σαφώς και έχει επηρεάσει την απόφασή του, καθώς είτε μείνει στους Λέικερς είτε αποχωρήσει δείχνει πως είναι δεσμευμένος με την ομάδα.

Aξίζει να σημειωθεί ότι η Ιαπωνία θα φιλοξενήσει τον 5ο και τον 6ο όμιλο στην Οκινάουα, ενώ η ίδια κληρώθηκε στον 5ο όμιλο, μαζί με την Γερμανία, την Αυστραλία και την Φινλανδία.//Μ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ