Μακριά από τη… βολική ισοπαλία (tip)

Πρωτάθλημα από πρωτάθλημα διαφέρει. Κυρίως σε θέματα όπου δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο την ισοπαλία. Την κατακτούν και πάνε παρακάτω. Άλλο Ιταλία, άλλο Ισπανία.

Παρατηρώ τους τζίρους που κινούνται για το αποψινό παιχνίδι μεταξύ Μαγιόρκα – Βαλένθια. Σχεδόν όλοι… στηρίζουν την ισοπαλία ως ένα σημείο που βολεύει και τις δύο ομάδες για να μείνουν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Προσωπικά, έχω τις ενστάσεις μου.

Με πιο προσεκτική ματιά στη βαθμολογία, θα δούμε ότι η Βαλένθια με 40 βαθμούς και απόσταση δύο βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, ψάχνει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς και σήμερα βλέπω να κυνηγά το τρίποντο! Μετά την επικράτηση επί της Θέλτα και της Ρεάλ, δε βλέπω το λόγω να αρκεστεί στην ισοπαλία απέναντι σε μια ομάδα που έχει μόλις μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και είναι σαφώς πιο άνετη με τους 44 βαθμούς. Δηλαδή, δεν είναι από τα ματς που παίρνουν και οι δύο τον βαθμό και λένε καλό καλοκαίρι.

Η Μαγιόρκα είχε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις φέτος και έχασε 3:0 εκτός έδρας από την Αλμερία και έχει μόνο θεωρητικά ελπίδες για την 7η θέση. Ο Αγκίρε αρνήθηκε ευγενικά να σχολιάσει τις φήμες ότι είναι υποψήφιος για να αναλάβει την Κλαμπ Αμέρικα (Μεξικό). Απέχουν +6 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζονται έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν μαθηματικά την παραμονή στη La Liga. Λόγω τραυματισμών εκτός αποστολής είναι οι σημαντικοί Ραΐλο (30/2), Ρουίζ ντε Γκαλαρέτα (29/2) και Ναστάσιτς (14/1). Την ίδια στιγμή που στη Βαλένθια επιστρέφουν οι βασικοί κεντρικοί αμυντικοί Παουλίστα και Ντιακαμπί.

Α’ Ισπανίας | 20:30
Μαγιόρκα – Βαλένθια @ 2 (μ.ο. 2,50)

* Κάθε πρόβλεψη σημείου συνεπάγεται οικονομικό κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας τελικής απόφασης.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ