Ο Κακά θέλει Αντσελότι στη Βραζιλία!

Ο πρώην Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στον Ιταλό προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε πως αποτελεί τον ιδανικό τεχνικό για να αναλάβει τη “σελεσάο”.

Ο Κακά έχρισε τον Κάρλο Αντσελότι ως τον ιδανικό προπονητή για να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής:

«Για την Βραζιλία θα ήταν εξαιρετικό. Για όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα του αλλά και για την νοοτροπία νικητή που κουβαλάει. Νομίζω ότι μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά με την Εθνική ομάδα. Αν συμβεί νομίζω ότι οι φίλοι της Βραζιλίας θα είναι χαρούμενοι με την επιλογή. Είναι από τους καλύτερους προπονητές που είχα. Με έκανε να παίζω καλύτερα από ότι μπορούσα. Αυτό που θαυμάζω σε αυτόν είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους που έχει απέναντί του. Μεγάλα ταλέντα με εγωισμό αλλά αυτός τα καταφέρνει. Αυτός με έβαλε στην Μίλαν στην ενδεκάδα και άφησε στον πάγκο τον Ρούι Κόστα και τον Ριβάλντο. Όλα αυτά για ένα παιδί. Το πως χειρίζεται κάθε χαρακτήρα είναι κάτι εντυπωσιακό. Δείτε τι κάνει με τον Βίνι. Σε κάθε συνέντευξη τύπου λέει ότι είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης. Τον ενισχύει και αυτός ανταποδίδει. Νομίζω ότι δίνει το καλύτερο που χρειάζεται κάθε αθλητής, αυτοπεποίθηση».

Θυμίζουμε πως ο Κακά είχε προπονητή τον Κάρλο Αντσελότι στη Μίλαν από το 2003 έως το 2009 και μαζί κέρδισαν ένα πρωτάθλημα Ιταλίας, ένα Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και ένα Σούπερ Καπ.//Τ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ