Παπαφωτίου: «Να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να κερδίσουμε»

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε για τους τελικούς της Volley League γυναικών με τον Ολυμπιακό, στη συνέντευξη Τύπου που διεξήχθη στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στο ΟΑΚΑ.

Η Αθηνά Παπαφωτίου αρχικά αναφέρθηκε στη δύσκολη ημιτελική σειρά απέναντι στην ΑΕΚ. Στη συνέχεια τόνισε τη χαρά όλων στο “πράσινο” στρατόπεδο για την πρόκριση, ενώ έκανε και… κάλεσμα προς τον κόσμο για να δώσει την έξτρα ώθηση. Τέλος, αναφέρθηκε στο ζήτημα της τηλεοπτικής κάλυψης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τελείωσε μια συναρπαστική σειρά ημιτελικών. Νομίζω έγιναν πολύ καλά παιχν;iδια. Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που προκριθήκαμε. Ελπίζω να το κερδίσουμε τους τελικούς και μακάρι να μας έδειχνε η τηλεόραση. Θέλουμε επίσης να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να μας στηρίξει».

Για το θέμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων είπε: «Διεκδικούμε να είμαστε στην τηλεόραση για να δείξουμε την δυναμική που έχει το βόλεϊ στην χώρα μας. Δεν μπορώ να καταλάβω για να είμαι ειλικρινής, γιατί το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο και το αντρικό βόλεϊ να είναι στην τηλεόραση και το γυναικείο να μην είναι. Νομίζω είναι κάτι που πρέπει να αναλογιστούν όλοι οι φορείς και να δράσουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Θέλουμε να έχουμε κόσμο στο άθλημα μας και κυρίως νέα παιδιά και να μπούμε και στα σπίτια τους, γιατί αυτό κάνει η τηλεόραση».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ