Η Γκντίνια αποχαιρέτισε και ευχαρίστησε την Παυλοπούλου


Τους λόγους που
υποχρεώθηκε να διακόψει το κλειστό συμβόλαιο που είχε με την Ελληνίδα πόιντ γκαρντ γνωστοποίησε η Πολωνική ομάδα.

Συνεχίζοντας τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, οι «πράσινοι» επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με την Πηνελόπη Παυλοπούλου. Η 26χρονη θα αγωνιστεί στο «Κ.Γ. Παύλος Γιαννακόπουλος» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Από τη μεριά της, η πολωνική Γκντίνια, με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστούς τους λόγους που διέκοψε το συμβόλαιο που είχε με την Ελληνίδα γκαρντ, αφού άλλωστε ήταν και επιθυμία της. Τέλος, ο σύλλογος από την Πολωνία ευχαρίστησε την Παυλοπούλου για τη συνεισφορά της και της ευχήθηκε για τη συνέχεια που έχει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της Γκντίνια:

«Η Πηνελόπη Παυλοπούλου δεν είναι πλέον παίκτρια του συλλόγου μας. Η Πηνελόπη ζήτησε να τερματιστεί το συμβόλαιο για οικογενειακούς λόγους. Ο σύλλογος συμφώνησε με το αίτημα της παίκτριας και το συμβόλαιο τερματίστηκε. Πηνελόπη, σε ευχαριστούμε για κάθε χαμόγελο και τη θετική ενέργεια που έφερες στην ομάδα μας.

Καλή επιτυχία στα χρώματα του Παναθηναϊκού!

Και εσείς αγαπητοί φίλοι, θα σας κρατήσουμε στην αβεβαιότητα για λίγο ακόμα! Σε λίγες μέρες ανακοινώνουμε και επίσημα ποιος θα αντικαταστήσει την Πηνελόπη στη θέση του γκαρντ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ