Λύγισε τον Παναθηναϊκό Β΄ο ασταμάτητος Πανσερραϊκός (video)

Τα “λιοντάρια” επικράτησαν 2:0 της δεύτερης ομάδας του “τριφυλλιού” που αντιστάθηκε σθεναρά και συνέχισαν σταθερά στην πρώτη θέση του βόρειου ομίλου της Super League 2.

Ο Πανσερραϊκός με δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να σπάσει την αντίσταση του Παναθηναϊκού Β’ και να επικρατήσει 2:0 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League 2. Έτσι, έκανε ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία.




 

Ο αγώνας: 

Δυνατά μπήκαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, με τον Παναθηναϊκό να είναι αυτός που απειλεί πρώτος. Ο Αθανασακόπουλος θέλησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, με την αντίπαλη άμυνα να απομακρύνει πάνω στη γραμμή. Ο Πανσερραϊκός απάντησε άμεσα, με τους Κατσαντώνη και Καρασαλίδη να μην καταφέρνουν να βρουν δίχτυα. Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό και πίεσαν την άμυνα των “πρασίνων”, αρχικά με τον Ξενόπουλο να προχωρά σε εξαιρετικές επεμβάσεις, στις προσπάθειες των παικτών του Πανσερραϊκού, αλλά και το τετ-α-τετ του Σαίντ και να διατηρεί ανέπαφη την εστία του.

Το δεύτερο μέρος συνεχίστηκε όπως το πρώτο. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Ο Παναθηναϊκός B’ απείλησε με τον Ταβάρες, που κουβάλσε μέτρα τη μπάλα όμως κόπηκε από την αντίπαλη άμυνα. Ο Πεταυράκης στη συνέχεια επιχείρησε το σουτ, όμως ο Ξενόπουλος είπε και πάλι όχι. Στο 71ο λεπτό, ο Πανσερραϊκός βρήκε δίχτυα. Ο Μπαΐροβιτς, με σουτ μέσα από την περιοχή, νίκησε τον Έλληνα κίπερ και έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο υπόλοιπο του ματς, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τον Πανσερραϊκό να διπλασιάζει τα τέρματά του. Λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης και στο 92ο λεπτό, ο Στίνα σούταρε από πλάγια θέση και κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Έτσι, ο Πανσερραϊκός έφτασε σε ακόμη μια νίκη, ανέβηκε στους 46 βαθμούς και έκανε ένα βήμα πιο κοντά στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός Β’, βρίσκεται στην 8η θέση με 24 βαθμούς.

Γκολ: 71′ Μπαΐροβιτς , 90′ Στίνα
Κίτρινες: Θυμιάνης / Τερεζίου, Βουτσάς

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσικάς, Ζέρης, Αυλωνίτης, Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Θυμιάνης (65′ Σοφιανός), Κολομπίνο (86′ Στάικος), Στίνα, Κανίς (56′ λ.τ Μούργος), Κατσαντώνης (65′ Μπαΐροβιτς), Σαΐντ (86′ Σιόντης).

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Μαντσίνι (8′ Καρβούνης), Λαμψιά (74′ Κρυπαράκος), Καραμπάς (58′ Βουτσάς), Προδρομίτης, Κυριόπουλος, Ταβάρες, Μπιλάλ (65′ Τερεζίου).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ