Γεμάτο το ιατρικό δελτίο εν όψει Λαμίας

Ο “δικέφαλος του βορρά” έχει αρχίσει την προετοιμασία του εν όψει του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με την ομάδα της Φθιώτιδας, έχοντας αρκετές απουσίες.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τη Μεγάλη Πέμπτη (13/4) τη Λαμία για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το 5:1 του πρώτου παιχνιδιού. Ο “δικέφαλος του βορρά” θα έχει αρκετές αλλαγές για το εν λόγω ματς, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε κι αρκετούς ποδοσφαιριστές να είναι εκτός προπονήσεων.

Συγκεκριμένα οι  Αουγκούστο, Σάστρε, Ελ Καντουρί, Κεντζιόρα, Ρικάρντο και Κούρτιτς είναι εκτός προπονήσεων. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, μάλιστα, πρόκειται να υποβληθεί σε μαγνητική.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η προετοιμασία για τον ημιτελικό κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας συνεχίζεται. Το… μενού της Μ. Τρίτης περιελάμβανε κατά κύριο λόγο ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος συνέχισαν με αποθεραπεία κι αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στον τομέα της τακτικής μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε έπαιξαν και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συμμετείχε κανονικά στο γκρουπ που έκανε αποθεραπεία. Οι Ζόαν Σάστρε , Αντρέ Ρικάρντο και Ομάρ Ελ Καντουρί έκαναν θεραπεία, ενώ οι Τόμας Κεντζιόρα και Γιάσμιν Κούρτιτς δούλεψαν ατομικά. Τέλος ο Στέφανος Τζίμας συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί τις τελευταίες μέρες, μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στα παιχνίδια με την Εθνική Ελλάδας Κ19.

Την Μ.Τετάρτη (12.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ