Τέλος η σεζόν για τον Νεϊμάρ

Μεγάλο πλήγμα στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και πρόκειται να απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς.

Όπως έκανε γνωστό η Παρί Σεν Ζερμέν, ο Νεϊμάρ πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Μετά τον τελευταίο του τραυματισμό, έχουν πειραχθεί οι σύνδεσμοι στον αστράγαλό του και καλείται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου 3-4 μήνες και έτσι θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για σοβαρή απώλεια στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Νεϊμάρ δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του πρωτίστως στη ρεβάνς με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League και εφόσον προκριθεί η ομάδα του, δεν θα είναι στη διάθεσή της για τα υπόλοιπα ματς.

Τη φετινή χρονιά, ο Νεϊμάρ έχει καταγράψει 18 γκολ και 17 ασίστ σε 28 παιχνίδια, όντας ένας εκ των πιο κομβικών παικτών στο παιχνίδι της γαλλικής ομάδας.//

Τέλος η σεζόν για τον Νεϊμάρ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ