Μια νίκη μακριά από την άνοδο η Ελλάδα στo Davis Cup!

Το “γαλανόλευκο” σύνολο βρίσκεται “αγκαλιά” με την άνοδο στο World Group I του τουρνουά που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ και χρειάζεται πλέον μόλις ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ισημερινό για να “σκαρφαλώσει” στην πρώτη κατηγορία.

Το Davis Cup συνεχίζεται στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ με την Ελλάδα να χρειάζεται πλέον μόλις μία νίκη για να “κλειδώσει” την άνοδο στο World Group I του τουρνουά. Η “γαλανόλευκη” χθες (04/02) με χαρακτηριστική άνεση πήρε τη νίκη με 2-0 μετά από το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Αλβάρο Γκιλέν Μετζά, ενώ στη συνέχεια ο Αριστοτέλης Θάνος “θριάμβευσε” με τη νίκη του κόντρα στον Αντρές Αντράντε.

Σήμερα (05/02), το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12:00 με τον αγώνα του διπλού, όπου συμμετέχουν ο Πέτρος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ωστόσο υπάρχει πιθανότητα για συμμετοχή του Αλέξανδρου Σκορίλα κόντρα στον Ισημερινό. Αν η Ελλάδα ηττηθεί, τότε ο “Στεφ” θα κληθεί να αγωνιστεί στο τέταρτο ματς απέναντι στον Αντρές Αντράντε (Νο564) της παγκόσμιας κατάταξης. Αν χρειαστεί πέμπτο ματς, έχουν δηλωθεί οι Αριστοτέλης Θάνος και Αλβάρο Γκιγιέν.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ