Χείμαρρος ο Λουτσέσκου: «Αφήστε μας να παίξουμε, δεν πάμε για πρωτάθλημα»

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν εμφανώς εκνευρισμένος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του με 3:2 επί του Λεβαδειακού και στάθηκε στο πέναλτι που πήρε η φιλοξενούμενη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA:

«Είχαμε καθαρό μυαλό, γι αυτό τον λόγο κερδίσαμε και απέναντι στον διαιτητή. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά, βάλαμε γκολ, αλλά είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς όταν ο διαιτητής παίρνει αποφάσεις κατά μας. Είναι απίστευτε. Πείτε μου ένα παιχνίδι που δίνεται τέτοιο πέναλτι κατά των ομάδων της Αθήνας.

Πείτε μου ένα ματς που ο VAR καλεί τον διαιτητή για να διορθώσει την απόφαση και αυτός επιστρέφει στο γήπεδο με την ίδια. Είναι λογικό να χάναμε το μυαλό μας. Σταματήστε το αυτό, είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βοηθούν τις ομάδες της Αθήνας με κάθε απόφαση. Κόκκινες κάρτες, πέναλτι νικητήρια. Για εμάς δεν δίνονται κόκκινες κάρτες, οι οποίες θα έπρεπε να δοθούν. Δεν υπάρχουν τέτοια πέναλτι. Πρέπει να σταματήσουμε, πάμε να παίξουμε σωστά το πρωτάθλημα.

Δεν αρκεί ένα κλεμμένο πρωτάθλημα, ένα κλεμμένο Κύπελλο. Είπαμε ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα. Αφήστε μας να παίξουμε. Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα του πλανήτη, αλλά θέλουμε διαφορετική μεταχείριση».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ