Πήρε το ντέρμπι και παρέμεινε ο αήττητος ο Ολυμπιακός

Στην “άτυπη” ρεβάνς του τελικού του Super Cup Ευρώπης, οι “ερυθρόλευκες” πέρασαν με δυσκολία το εμπόδιο του Εθνικού και συνεχίζουν το σερί νικών στην Α1 Γυναικών.

Αυτή τη φορά η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Εθνικό δεν ήταν για τον τελικό του Σούπερ Καπ της Ευρώπης αλλά για την 11η αγωνιστική της Α1. Το αποτέλεσμα το ίδιο, ο νταμπλούχος επικράτησε 13-10, και έκανε το 11/11 στο πρωτάθλημα.

Ισόπαλο 5-5 ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό, που ο τυπικά φιλοξενούμενος στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, Εθνικός προηγήθηκε 4-3. Σταδιακά ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του, προηγήθηκε σταθερά με 3-4 γκολ διαφορά και όταν μείωσε ο Κυπελλούχος Ευρώπης 11-9 στα 3:33 από τη λήξη, βρήκε και πάλι τον τρόπο να μην απειληθεί ιδιαίτερα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν η Ομοσπονδιακή Τεχνικός της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, Αλεξία Καμμένου, ο συνεργάτης της Τάσος Πιρπιρής και η Ομοσπονδιακή Τεχνικός της Εθνικής Ομάδας Νέων Γυναικών, Ευτυχία Καραγιάννη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS 13-10

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 5-5, 9-6, 13-10

Ολυμπιακός (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Σάντα 2, Χυδηριώτη 1, Τζωρτζακάκη, Τριχά, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Δρακωτού 2, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου 3, Κρίστμας 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Αμ. Χριστοδούλου-Άουτ, Παπαδοπούλου.

Εθνικός (Στέφανος Λέανδρος): Σωτηρέλη, Καραμπέτσου, Μπορίσοβα 4, Λασκαρίδου, Κοντονή, Μπέτα, Χατζηκυριακάκη 1, Μπενέκου Αλκ. 2, Γεωργούση, Κανετίδου 1, Μπενέκου Ιόλη 1, Άντριους 1, Μπεκρή, Κατσιμπρή, Κλαψιανού.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ