Ψάχνει αντίδραση το “τριφύλλι” | Τα βλέμματα στρέφονται στο Περιστέρι

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα (26/12) η αυλαία της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League.

Η χριστουγεννιάτικη δράση στο πρωτάθλημα ξεκινά σήμερα (26/12) με τρεις αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League. Στο πρώτο χρονικά ματς, το Περιστέρι θα φιλοξενήσει στις 15:45 (ΕΡΤ3) τον Προμηθέα Πατρών στο “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη βρίσκεται στην 5η θέση έχοντας ρεκόρ 6-2 και προέρχεται από μια σπουδαία νίκη-πρόκριση για το Basketball Champions League. Από την άλλη μεριά, οι Πατρινοί βρίσκονται στη 10η θέση, μετρώντας όμως παράλλληλα δυο λιγότερους αγώνες, ενώ μεσοβδόμαδα είχε γνωρίσει “βαριά” ήττα από τη Χαποέλ Τελ Αβίβ για τους ομίλους του EuroCup. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα των δυτικών προαστίων ταλαιπωρείται από απουσίες, καθώς αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Δημήτρη Αγραβάνη, Μάρκους Ντένμον, Δημήτρη Μωραΐτη και Στέλιου Πουλιανίτη, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρήθηκαν από ίωση.

Στις 16:00, γίνεται τζάμπολ στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση του Άρη με τον Κολοσσό Ρόδου, με τους “κίτρινους” να βρίσκονται σε καλό… μομέντουμ, μετρώντας 5 νίκες στα τελευταία 6 ματς τους και ρεκόρ 6-3, την ώρα που οι Ροδίτες βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 3-5 και ψάχνουν μια βαθμολογική… ανάσα.

Τέλος, το πρόγραμμα “κλείνει” στις 19:15 με το παιχνίδι του Απόλλωνα Πατρών κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου οι “πράσινοι” ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες ενόψει του ντέρμπι των “αιωνίων” την Παρασκευή (30/12). Το “τριφύλλι” βρίσκεται στην 4η θέση με ρεκόρ 6-2, τη στιγμή που οι Πατρινοί αναζητούν νίκες, βρισκόμενοι στο 3-6 και την 7η θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κόουτς Ράντονιτς ταλανίζεται από πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος έχει ίωση. Αμφίβολος παραμένει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ στις προπονήσεις επέστρεψαν οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. //

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Basket League:

Δευτέρα 26/12

15:45 Περιστέρι – Προμηθέας Πατρών (ΕΡΤ3)
16:00 Άρης-Κολοσσός Ρόδου (Ertsports1)
19:15 Απόλλων Πάτρας-Παναθηναϊκός (ΕΡΤ3)

Τρίτη 27/12

15:15 Καρδίτσα-Ολυμπιακός (ΕΡΤ3)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ3)
Λαύριο-Ιωνικός (Αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ