Ατρόμητη… απόδραση από την Κρήτη!

Με το… δεξί ξεκίνησαν τον δεύτερο γύρο της Super League οι Περιστεριώτες, οι οποίοι επικράτησαν του ΟΦΗ με 1:0 και ξαναμπήκαν δυναμικά στη διεκδίκηση μίας θέσης στην πρώτη εξάδα, όντες στο -4 από τον Άρη.

O αγώνας

Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι, ένα καλό, δυνατό σουτ του Ντίκο το οποίο απομάκρυνε σε κόρνερ ο Γιαννιώτης. Ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο τέταρτο. Oι γηπεδούχοι δοκίμασαν να δημιουργήσαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στα “καρέ” του Ατρομήτου, χωρίς όμως να χρειαστεί να επέμβει ο Έλληνας τερματοφύλακας. Στο 30′ ο Κεσχρίντα έκανε το επικίνδυνο γύρισμα από τα δεξιά, το έδιωξε με το πόδι ο Μανδάς. Δύο λεπτά αργότερα μια εκτέλεση φάουλ του Γκονζάλες κατέληξε στην αγκαλιά του Έλληνα τερματοφύλακα. Σουτ του Μεγιάδο στο 35′ δεν δυσκόλεψε τον Γιαννιώτη που μπλόκαρε. O Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα στο παιχνίδι κόντρα στην ροή του αγώνα. Μετά από απομάκρυνση της άμυνας του ΟΦΗ, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Έρλινγκμαρκ ο οποίος σούταρε με την μία και σημείωσε ένα καταπληκτικό τέρμα για το 1:0 στο 43′. Τίποτα παραπάνω στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν τον ρυθμό, αλλά τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν την… στιγμή τους και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.

Οι Κρητικοί πέτυχαν γκολ στο 51′ με το Βούρο μετά από εκτέλεση φάουλ, ωστόσο ακυρώθηκε από τον VAR για οφσάιντ. Μετά από 15 λεπτά οι γηπεδούχοι κάναν δύο νέες φάσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Στην πρώτη, μετά από σουτ του Λάρσον μπλόκαρε ο Γιαννιώτης, ενώ η δεύτερη μετά από σουτ του Ντικό κατέληξε στο δοκάρι. Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Ατρόμητος οπισθοχωρούσε με στόχο να κρατήσει το αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Κόλμαν δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και εν τέλει κατάφεραν να διατηρήσουν το 1:0.//

ΓΚΟΛ: 43′ Έρλινγκμαρκ
Κίτρινες: 85′ Νέιρα – 85′ Στρούγκης
Δοκάρια: 65′ Ντικό

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (66′ Νέιρα), Διαμαντής, Λάρσον, Ντιουσέ (76′ Περέα), Μεγιάδο, Μαρινάκης, Τοράλ (84′ Ντουρμισάι), Μπιφουμά (46′ Γκερέρο), Ντίκο

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Kεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης (38′ Στρούγγης), Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον (76′ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (71′ Κλοναρίδης), Ροτάριου (71′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (77′ Κιάρτανσον)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ