Παράσταση για έναν ρόλο

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε το ντέρμπι των “αιωνίων” της Κύπρου κερδίζοντας με 4:0 την Ομόνοια στο ΓΣΠ, σε μία αναμέτρηση που, μία ομάδα ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια.

Στη δεύτερη θέση μετά από πολύ καιρό ο ΑΠΟΕΛ, έπειτα από την άνετη επικράτηση με 4:0 στο ντέρμπι με την Ομόνοια για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Κύπρου. Οι “γαλαζοκίτρινοι” εκμεταλλεύτηκαν πλήρως το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν από νωρίς λόγω αποβολής του Λάνγκ 23′ και σκόραραν τρεις φορές κόντρα στην “αιώνια” αντίπαλο.

Το σύνολο του Μιλόγεβιτς μπορεί να έχασε νωρίς τον Δώνη λόγω τραυματισμού στο 17′, όμως δεν τους επηρέασε το γεγονός, βρήκε γκολ με τους Ντβάλι (45΄), Κβιλιτάια (60΄), Μαρκίνιος (68΄) και Εφραίμ (90΄), βάζοντας στο “τσεπάκι” τους τρεις πόντους της νίκης. Δοκάρι είχε ο Βιγιαφάνιες στο (77΄), ενώ η Ομόνοια του Φερέρα προσπάθησε να απειλήσει κυρίως στο πρώτο μισό. Ενώ επέστρεψε ο Μπασιρού για τους “πράσινους”.

Οι δύο ομάδες είχαν τους οπαδούς τους στα δύο πέταλα, ένα θέαμα που έχουμε πολλά χρόνια να δούμε σε ντέρμπι στην Ελλάδα.//

Οι συνθέσεις

ΑΠΟΕΛ (Μιλόγεβιτς): Mπέλετς, Σούσιτς (58΄ Σατσιάς), Γουίλερ, Κρέσπο, Ντβάλι, Κοσταντίνοφ, Σαρφό, Βιγιαφάνες (79΄ Εντογκαλά), Μαρκίνιος (79΄ Ντάλσιο) Δώνης (16΄ Μπλουμ), Κβιλιτάια (79΄ Εφραίμ).

Ομόνοια (Φερέρα): Ουζόχο, Ψάλτης (69΄ Χαραλάμπους), Μίλετιτς, Λανγκ (Αποβολή), Λέτσιακς, Κούσουλος (69΄ Λοΐζου), Κασάμα (76΄ Μπασιρού), Κακουλής, Χούπερ (27΄ Γιούστε), Μπέζους (46΄ Παναγιώτου), Μπρούνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ