Υπόθεση οκτώ λεπτών στο “Πανθεσσαλικό”

Με τον Ογκνιέν Οζέγκοβιτς να σκοράρει δύο τέρματα στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, η ομάδα του Κώστα Μπράτσου επικράτησε με 2:1 του ΠΑΣ και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, ανεβαίνοντας στη βαθμολογία.

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα κόντρα σε Παναθηναϊκό και Λαμία, ο Βόλος επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, ήταν εξαιρετική στο δεύτερο ημίχρονο και με τους τρεις βαθμούς που κατέκτησε έφτασε τον Ολυμπιακό στους 24. Στην 10η θέση και στους 12 βαθμούς οι Γιαννιώτες.

Ο αγώνας

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να βρουν ρυθμό. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, ασκούσαν πίεση ψηλά προκειμένου να “κλέψουν” μπάλες. Στο 20′ ωστόσο, απείλησαν οι Γιαννιώτες με τον Παμλίδη, ο οποίος βρέθηκε μέσα στη μικρή περιοχή, δοκίμασε ένα ανάποδο ψαλίδι, με την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 45’+1′ ήρθε η πρώτη τελική στην εστία για τους γηπεδούχους. Ο Ντέλετιτς, μετά από ωραία ενέργεια, επιχείρησε να “κρεμάσει” τον Αθανασίου, ο οποίος απομάκρυνε δύσκολα την μπάλα.

Με το “καλημέρα” στο δεύτερο μέρος, ο Βόλος άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου, αναπτύχθηκε εξαιρετικά από τα αριστερά, ο Λούνα έβγαλε υποδειγματική σέντρα και ο Οζέγκοβιτς με “καρφωτή” κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι κέρδισε τον Αθανασίου. Η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν εμφανής στο δεύτερο ημίχρονο και οκτώ λεπτά μετά το 1:0 η ομάδα του Μπράτσου διπλασίασε τα τέρματά της με σκόρερ και πάλι τον Σέρβο, με ωραία προβολή. Στο 69′ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να τριπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Ντέλετιτς δοκίμασε τα… πόδια του, εκτέλεσε δυνατά, αλλά ο Αθανασίου με μία εξαιρετική εμφάνιση έστειλε την μπάλα κόρνερ. Κόντρα στη ροή του ματς, ο ΠΑΣ κατάφερε να μειώσει στο σκορ. Με τρομερή μπαλιά του Μπαγκαλιάννη, ο Μπάλαν πρόλαβε στην έξοδο τον Κλέιμαν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βόλου για το 2:1. Στο 90’+1′ ο ΠΑΣ έχασε την πιο μεγάλη φάση στο ματς για να ισοφαρίσει, με τον Παμλίδη να παίρνει την κεφαλιά, αλλά να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΓΚΟΛ 47′, 55′ Οζέγκοβιτς / 82′ Μπάλαν

Κίτρινες: 27′ Μεσκίντα, 36′ Σιέλης / 62′ Πήλιος

Δοκάρι: 90’+1′ Παμλίδης

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης (9′ Τσοκάνης), Μπαριέντος, Μεσκίντα (46′ Νοκιέρ), Φερνάντες (80′ Κούτσιας), Οζέγκοβιτς (86′ Φερνάντεθ), Ντέλετιτς (86′ Πίρινεν)

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Μπαγκαλιάνης, Πήλιος, Μπιλμπάο, Λιάσος (64′ Μπάλαν), Τζίμας, Μέντες, Ροσέρο, Παμλίδης.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ