Γ. Αντετοκούνμπο: «Το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου είναι απλώς ένα ακόμη βήμα»

O “Greek Freak” πραγματοποίησε ακόμη μία συγκλονιστική εμφάνιση, οδηγώντας την ομάδα του Μιλγουόκι στη νίκη με 115-102 επί των Τίμπεργουλβς, για το 8/8 που έγραψε ιστορία στο NBA για τα “ελάφια”.

«Το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία του συλλόγου είναι απλώς ένα ακόμη βήμα. Συνεχίζουμε να χτίζουμε», έγραψε στο twitter ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη με τη Μινεσότα τόνισε:

«Είναι υπέροχο που είμαι μέρος του. Ποτέ δεν μπορείς να το θεωρήσεις δεδομένο. Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος του και που μπορώ να έχω μια ομάδα που μπορούμε να ξεκινήσουμε τη σεζόν με 8-0. Αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι χαρούμενος που χτίζουμε καλές συνήθειες».

Το Μιλγουόκι μπήκε στη σεζόν με φιλοδοξίες να κατακτήσει το δεύτερο πρωτάθλημά της μέσα σε τρία χρόνια. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 26 πόντους, 14 ριμπάουντ και 11 ασίστ, καταγράφοντας το 30ο triple double της καριέρας του.

«Το 8-0 είναι υπέροχο, αλλά είμαι περήφανος για το πώς παίζει η ομάδα. Πώς αμυνόμαστε μαζί και πώς κυκλοφορούμε τη μπάλα. Πώς κάνουμε τα σουτ. Πώς είμαστε ανιδιοτελείς και πώς χτίζουμε καλές συνήθειες. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι συνήθειες μπορούν να μεταφερθούν στο επόμενο παιχνίδι και στους 74 αγώνες που μας απομένουν συν τα πλέι οφ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ