Απόστολος Τσιτσιπάς: «Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί»

Ο προπονητής και πατέρας του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, αναφέρθηκε σε “ψεύτικα προφίλ” που έχουν ως σκοπό να τους πλήξουν και ξεκαθάρισε ότι συνεχίζουν κανονικά μαζί.

Απάντηση σε όσους επιτέθηκαν στον Στέφανο για τις αντιδράσεις του προς τον πατέρα του, στο τουρνουά της Βιέννης και μίλησαν για προπονητικό «διαζύγιο» έδωσε ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ», έγραψε στο Facebook. «Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρεβλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ