Ανακοίνωσε το τέλος του από τη Γιουβέντους ο Ντιμπάλα

Με ένα μακροσκελές κείμενο, ο Αργεντίνος σταρ έκανε γνωστή την αποχώρησή του από τη «Γηραιά κυρία», αποχαιρετώντας τον κόσμο. 

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Γιουβέντους θα πραγματοποιήσει κόντρα στη Λάτσιο ο Πάολο Ντιμπάλα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στα σόσιαλ μίντια.

Ο 28χρονος επιθετικός αγωνίστηκε με τη φανέλα τον «μπιανκονέρι» για 7 χρόνια,  κατέκτησε 12 τρόπαια, ενώ πρόσφατα συμπλήρωσε τα 115 γκολ, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ για τον σύλλογο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ντιμπάλα στον κόσμο αλλά και τους ανθρώπους της Γιουβέντους:

«Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να σας χαιρετήσω, υπάρχουν τόσα χρόνια και τόσα συναισθήματα, όλα μαζί… Πίστευα ότι θα ήμασταν μαζί ακόμα περισσότερα χρόνια, αλλά η μοίρα μας βάζει σε διαφορετικούς δρόμους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα όσα με κάνατε να ζήσω, κάθε παιχνίδι, κάθε γκολ. Μαζί σας μεγάλωσα, έμαθα, έζησα και ονειρεύτηκα.
Πέρασαν 7 χρόνια μαγείας, 12 τρόπαια και 115 γκολ που κανείς δεν θα μας τα πάρει. Ποτέ. Σας ευχαριστώ που με στηρίξατε στις δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ όσους με συνόδευσαν όλα αυτά τα χρόνια: από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, από τους οπαδούς μέχρι τους ανθρώπους που εργάζονται μέσα στον σύλλογο, όλους, προπονητές και συμπαίκτες, εργαζόμενους και διευθυντές. Το να φοράω αυτή τη «βαριά» φανέλα μαζί με το περιβραχιόνιο του αρχηγού ήταν ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ζωής μου, που ελπίζω να δείξω κάποια μέρα στα παιδιά και τα εγγόνια μου. Αύριο θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας με αυτή τη φανέλα, είναι δύσκολο να το φανταστώ, αλλά θα είναι το τελευταίο μας αντίο. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα μπω στο γήπεδο με χαμόγελο και με ψηλά το κεφάλι, γνωρίζοντας ότι τα έχω δώσει όλα για σας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ