Γουίλσον: «Ο Χάαλαντ το Χρυσό Παπούτσι και οι άλλοι το αργυρό»

Ο Άγγλος επιθετικός αποθέωσε το Νορβηγό ποδοσφαιριστή και με δόση χιούμορ τόνισε πως είναι άδικο για τους άλλους να υπάρχει μόνο ένας τίτλος.

O Κάλουμ Γουίλσον έπλεξε το εγκώμιο του Έρλινγκ Χάαλαντ, μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα του Νορβηγού επιθετικού στη σεζόν. Ο σέντερ φορ της Μάντσεστερ Σίτι έχει σημειώσει 19 γκολ σε 12 παιχνίδια, καθώς και άλλα έξι γκολ σε έξι ματς με τη Νορβηγία.

Ήδη θεωρείται από τα φαβορί για να κατακτήσει το Χρυσό Παπούτσι και ο Κάλουμ Γουίλσον μίλησε στο «Footballer’s Football Podcast», τονίζοντας πως:

«Ως επιθετικοί, αγωνιζόμαστε γι’ αυτό (σ.σ. Χρυσό Παπούτσι). Προφανώς και αν σκοράρεις περισσότερα γκολ, θα πάρεις το Χρυσό Παπούτσι στο τέλος της σεζόν.

Αυτός (σ.σ. Χάαλαντ) είναι εκτός κάδρου. Ξέρετε τι εννοώ… Έχει πάει σε άλλο επίπεδο, ο Χάαλαντ χρειάζεται το δικό του Χρυσό Παπούτσι και οι υπόλοιποι χρειαζόμαστε άλλο ένα. Νομίζω το Αργυρό Παπούτσι για τους υπόλοιπους θα είναι μια χαρά, για να είναι πιο δίκαιο».

Ο επιθετικός της Νιουκάστλ μετράει τρία γκολ σε τέσσερεις εμφανίσεις στην Premier League, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και ήταν εκτός στα πέντε από τα εννέα παιχνίδια της ομάδας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ