Παραμένει αήττητη με… τεσσάρα η Βιγιαρεάλ

Εύκολο έργο είχαν τα “κίτρινα υποβρύχια” κόντρα στην Έλτσε στο “Εστάντι Θιουτάτ ντε Βαλένθια”, καθώς επιβλήθηκαν με 4-0 για την τέταρτη αγωνιστική της La Liga.

Η Βιγιαρεάλ συνεχίζει τις εκπληκτικές εμφανίσεις και επικράτησε εύκολα με το εμφατικό 4-0 στην έδρα της απέναντι στην Έλτσε, ανεβαίνοντας έτσι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς, όσους έχει και η Μπαρτσελόνα. Από την άλλη μεριά, η Έλτσε παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga με μόλις ένα βαθμό.

Τα “κίτρινα υποβρύχια” ήταν σαφώς ανώτερα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκαν στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Ζεσάρ Μορένο. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 36′ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ζιοβάνι Λο Σέλσο. Ανάλογη ήταν η εικόνα της Βιγιαρεάλ και στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί που “σφράγισε” τη νίκη, όταν στο 89ο λεπτό, ο Κοκλέν έκανε το 3-0 και ο Χοσέ Λουίς Μοράλες στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού, το 4-0.

ΓΚΟΛ: 26′ Μορένο, 36′ Λο Σέλσο, 89′ Κοκλέν, 90+3′ Μοράλες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ