Γκαλινάρι: «Θα επιστρέψω όσο πιο γρήγορα μπορώ»

Ο Ιταλός σούπερ σταρ έμαθε σήμερα (02/09) το μέγεθος του τραυματισμού του, με τα νέα να είναι δυσάρεστα, καθώς έχει υποστεί ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι δεν απέφυγε τα χειρότερα και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αποκόμισε στον αγώνα με τη Γεωργία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ο 34χρονος Ιταλός έπαθε για δεύτερη φορά στην καριέρα του ρήξη χιαστού, ξανά στο αριστερό πόδι, όπως και το 2013. Ο φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία δήλωσή του αναφορικά με την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμένα, καθώς έμαθα το μέγεθος του τραυματισμού μου. Αυτό το άθλημα σημαίνει τα πάντα για εμένα και να μην μπορώ να είμαι στο παρκέ με τους συμπαίκτες μου στους Σέλτικς πονάει.

Σκοπεύω να δώσω ό,τι μπορώ στον οργανισμό των Σέλτικς και στους συμπαίκτες μου, ενώ κυνηγούν τον τίτλο. Θα δουλέψω ακούραστα με το σταφ της ομάδας για να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα μπορώ.

Εκτιμώ την υποστήριξη από τον κόσμο, τους συμπαίκτες μου και ολόκληρη την οικογένεια του NBA».

Δείτε τη δημοσίευση:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ