Με το “18” του Σκόουλς ο Καζεμίρο!

Ο Βραζιλιάνος μέσος πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να ανακοινωθεί πριν από την έναρξη του σημερινού ντέρμπι κόντρα στην Λίβερπουλ, φορώντας στην πλάτη έναν αριθμό που ξυπνά… όμορφες μνήμες στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όλα έτοιμα για την ανακοίνωση της σπουδαίας μεταγραφής από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρά το τεταμένο κλίμα που επικρατεί με την κόντρα οπαδών-ιδιοκτησίας και την ανακοίνωση για μποϊκοτάζ του σημερινού (22/8, 22.00) ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, η διοίκηση των “κόκκινων διαβόλων” αποφάσισε να ανακοινώσει την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου στο “Όλντ Τράφορντ” λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Καζεμίρο που πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, επέλεξε, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα να αγωνιστεί με το θρυλικό νούμερο “18” που φορούσε ο Πόλ Σκόουλς στην πλάτη. Ο σπουδαίος Άγγλος που αγωνίστηκε εκεί για 20 σεζόν, θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του συλλόγου, κατακτώντας μάλιστα 25 τρόπαια.

Σίγουρα θα ξυπνήσουν μνήμες στους οπαδούς του συλλόγου που επιθυμούν ο Καζεμίρο να έχει ανάλογες επιτυχίες με τη… βαριά κληρονομιά της φανέλας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ