Κασεμίρο: «Σε χίλιες ζωές δε θα επιστρέψω στη Ρεάλ όσα μου έχει δώσει»

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ ανήκει πλέον, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με τον δικό του τρόπο αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τη “βασίλισσα”, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

Ο Κασεμίρο πήρε την απόφαση να κάνει μία μεγάλη “στροφή” στην καριέρα του και να μετακομίσει στην Αγγλία και το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, για λογαριασμό των “κόκκινων διαβόλων”. Στη Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κατακτήσει πέντε Τσάμπιονς Λιγκ και τρία πρωταθλήματα Ισπανίας, ενώ συνολικά με τους Μαδριλένους “σήκωσε” 18 τρόπαια.

Η επίσημη ανακοίνωση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε το βράδυ της Παρασκευής (19/8) και οι επί επτά χρόνια συμπαίκτες τους στη μεσαία γραμμή των “Μερένχες”, Μόντρις και Κρόος, τον αποχαιρέτησαν μέσω επιστολών που απέστειλαν στη “Marca”. Με τη σειρά του ο 30χρονος Βραζιλιάνος αποχαιρέτησε το σύλλογο και τους πρώην συμπαίκτες του μέσα από τα social media με ένα συγκινητικό κείμενο. Χαρακτηριστικά τονίζει ότι δεν θα μπορούσε να επιστρέψει όσα του προσέφερε η Ρεάλ, ούτε σε χίλιες ζωές.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Κασεμίρο: «Έζησα την πιο υπέροχη ιστορία που σκέφτηκα ποτέ. Ελπίζω να επιστρέψω μια μέρα σε αυτό που θα είναι πάντα το σπίτι μου. Σε χίλιες ζωές δεν θα μπορώ να σε επιστρέψω στη Ρεάλ Μαδρίτης και στο Madridismo όλα όσα μου έχει δώσει. Για πάντα… Hala Madrid»

Δείτε την ανάρτηση:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ