Γιοχού: «Μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ» (video)

 

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ έκανε ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα από τους Κρητικούς.

Παίκτης του ΟΦΗ με κάθε επισημότητα είναι ο Σαμιουέλ Γιοχού. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια, με τους Κρητικούς να τον καλωσορίζουν στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας του ΟΦΗ. Γνώρισα καλούς ανθρώπους, όλοι ήταν ευγενικοί μαζί μου. Μίλησα με τον προπονητή, το τεχνικό επιτελείο, τον πρόεδρο αλλά και τον κ. Σαμαρά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ενθουσιασμένος που θα μπω στο γήπεδο και θα προπονηθώ», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός και πρόσθεσε:

«Ο στόχος μου είναι να κάνω μια πολύ καλή σεζόν με την ομάδα μου, να πετύχουμε τους στόχους μας και να είμαστε μέσα στις πέντε καλύτερες ομάδες της Ελλάδας».
Όσο για τον κόσμο του ΟΦΗ, είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω μπροστά στους φιλάθλους στην έδρα μας. Θύρα 4 γεια σε όλους, είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μαζί σας τον Αύγουστο στην έναρξη του πρωταθλήματος. Σας χρειαζόμαστε δίπλα μας»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ