ertnews.gr

Τι έκαναν οι Έλληνες του εξωτερικού

29/08 - 09:50

Με άλλο ένα αγωνιστικό σαββατοκύριακο να έχει πλέον τελειώσει, το ertsports.gr σας παρουσιάζει τα πεπραγμένα των ποδοσφαιριστών από τη χώρα μας που αγωνίζονται σε ομάδες άλλων ευρωπαϊκών – και μη – χωρών.

Ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε για 21 λεπτά στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μπόρνμουθ, η οποία έληξε 9-0. Ο 26χρονος αριστερός μπακ πρόλαβε να μοιράσει δύο ασίστ, με αποδέκτες τους Καρβάλιο και Ντίαζ. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος συμμετείχε σε ολόκληρο τον αγώνα της Μπενφίκα κόντρα στη Μποαβίστα εκτός έδρας και κράτησε το “μηδέν”, με την ομάδα του να σκοράρει τρεις φορές. Ο Δημήτρης Νικολάου ήταν βασικός και δεν αντικαταστάθηκε στο 2-2 της Σπέτσια με τη Σασουόλο. Στην ίδια αναμέτρηση έπαιξε για τoυς “νεροβέρντι” ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ο οποίος έμεινε για 78 λεπτά στο χορτάρι και μοίρασε μία ασίστ στον Φρατέσι.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος αγωνίστηκε για 90 λεπτά στον αγώνα ανάμεσα σε Κολωνία και Στουτγάρδη, που έληξε 0-0. Ο Κώστας Σταφυλίδης συμμετείχε για 53′ στην εκτός έδρας ήττα της Μπόχουμ με 1-0 από τη Φράιμπουργκ. Ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης έπαιξε σε ολόκληρο το 90λεπτο του αγώνα της Αρμίνια Μπίλεφελντ με την Μπράουνσβαϊγκ για την Μπουντεσλίγκα 2 και δημιούργησε το τέταρτο γκολ της ομάδας του. Ο Χαράλαμπος Μακρίδης μπήκε ως αλλαγή στο 74ο λεπτό της βαριάς ήττας της Ρέγκενσμπουργκ από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ με 4-0. Ο Μανώλης Σάλιακας αγωνίστηκε για 75 λεπτά στην εντός έδρας ισοπαλία της Ζανκτ Πάουλι με 2-2 κόντρα στην Πάντερμπορν.

Στην εκτός έδρας νίκη της Άλκμααρ επί της Καμπούρ με 1-0, ο Βαγγέλης Παυλίδης έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο και ο Παντελής Χατζηδιάκος για 65 λεπτά. Ο Χρήστος Τζόλης συμμετείχε για 71 λεπτά στην ήττα της Τβέντε με 1-0 από τη Φόλενταμ. Ο Βασίλης Μπάρκας αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα της Ουτρέχτης με τον Άγιαξ, την οποία νίκησε με 2-0 ο “Αίαντας”. Για την ίδια αναμέτρηση, ο Τάσος Δουβίκας μπήκε στο χορτάρι στο 70′. Ο Δημήτρης Σιόβας έπαιξε σε ολόκληρο το ματς της Φορτούνα Σιτάρντ κόντρα στη Χέρενφεν και είδε την ομάδα του να ηττάται με 2-1.

Ο Νίκος Μιχελής συμμετείχε σε ολόκληρο το 90λεπτο στην εντός έδρας ήττα της Μιραντές με 3-1 από τη Μάλαγα για τη Λα Λίγκα 2. Στην Αυστρία, ο Ευθύμης Κουλούρης της Λίντσερ έπαιξε για 18 λεπτά κόντρα στην Αλτάχ και ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Ο Νίκος Βέργος αγωνίστηκε για 56′ στην εκτός έδρας νίκη της Βολσφμπέργκερ επί της Τιρόλ. Ο Κώστας Γκέζος συμμετείχε για 77 λεπτά στην εντός έδρας ισοπαλία (3-3) της Αούστρια Κλάγκενφουρτ με την Αούστρια Βιέννης.

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης ήταν βασικός στη νίκη της Βέιλε με 2-0 στην έδρα της Χίλεροντ για τη Β’ Δανίας, αλλά αντικαταστάθηκε στο 64′. Στην Τσάμπιονσιπ, ο Τζόρτζ Μπάλντοκ έπαιξε για 90′ στην εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με τη Λούτον.

Ο Μανώλης Σιώπης συμμετείχε στο πρώτο ημίχρονο της “λευκής” ισοπαλίας της Τράμπζονσπορ με τη Γαλατασαράι. Ο Στέλιος Κίτσιου αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο της εντυπωσιακής νίκης της Γκαζιαντέπ με 5-2 επί της Αντάλιασπορ και είχε μια ασίστ στο δεύτερο γκολ. Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος έπαιξε σε ολόκληρο τον αγώνα της Καϊσέρισπορ, η οποία νίκησε με 3-0 την Γκιρεσούνσπορ. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της ήττας της Ανκαραγκουτσού με 3-0 από την Καραγκουμρούκ. Οι Γιάννης Γκέλιος, Γιώργος Κουτρουμπής και Δημήτρης Μάνος αγωνίστηκαν στη νίκη της Μπαντίρμασπορ με 2-1 επί της Γκεζτέπε, με τον τελευταίο να αποχωρεί στο 64′.

Ο Σταύρος Ζαροκώστας μπήκε στο 66ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης της Χάκα με την Ιλβ και σκόραρε στο 69′, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει ανατροπή και να κερδίσει με 3-2. Ο Μάριος Πουρζιτίδης έπαιξε για τέσσερα λεπτά στην εκτός έδρας νίκη της Σλόβαν Λίμπερετς με 2-1 επί της Σλοβάκο. Ο Ταξιάρχης Φούντας έμεινε για μόλις 29′ στο χορτάρι στην ήττα της D.C Γιουνάιτεντ από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ με 3-2, μιας και αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω χτυπήματος που δέχθηκε στο κεφάλι.

Στην Πολωνία, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αγωνίστηκε σε ολόκληρο τον αγώνα στη εντός έδρας νίκη της Πόγκον Στσζέτσιν επί της Ζαγκλέμπιε με 3-0. Ο Στράτος Σβάρνας έπαιξε και στα 90 λεπτά της εμφατικής νίκης της Ρακόβ με 4-1 επί της Σλασκ εκτός έδρας, ενώ ο Γιάννης Παπανικολάου έμεινε στον αγωνιστικό χώρο έως το 82′. Ο Δημήτρης Σταυρόπουλος συμμετείχε σχεδόν σε ολόκληρο τον αγώνα της Βάρτα Πόζναν όπου ήρθε και η νίκη με 2-0 στην έδρα της Κρακόβια, όμως βγήκε τρία λεπτά πριν τη λήξη. Ο Αλέξανδρος Κατράνης αγωνίστηκε για 80 λεπτά στην ήττα της Πιάστ Γκλίβιτσε με 1-0 από τη Λεχ στο Πόζναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version