ertnews.gr

Η Νότιγχαμ “έκλεισε” τον Μοντιέλ

22/08 - 10:36

Ο παίκτης που... καθαρίζει τις διαδικασίες των πέναλτι στους μεγάλους τελικούς. Ο λόγος για τον Γκονζάλο Μοντιέλ. Το έκανε πριν 6,5 μήνες στο Κατάρ για την Αργεντινή, χαρίζοντάς της το Μουντιάλ κόντρα στη Γαλλία, το έκανε και απόψε για τη Σεβίλλη κόντρα στη Ρόμα. (AP Photo)

Σπουδαία κίνηση από τους “κόκκινους” οι οποίοι προχώρησαν στη μεταγραφή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή και πρώην παίκτη της Σεβίλλης.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πραγματοποίησε μια σημαντική ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν, με τη μεταγραφή του Γκονζάλο Μοντιέλ, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. 

Πρόκειται για τον δανεισμό του Παγκόσμιου πρωταθλητή, με οψιόν αγοράς ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο 26χρονος δεξιός μπακ, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και… προβάρει την κόκκινη φανέλα.

Πέρυσι πραγματοποίησε 43 συμμετοχές σκοράροντας 1 γκολ και δίνοντας 3 ασίστ με τη Σεβίλλη. Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τους Ανδαλουσιάνους λήγει το καλοκαίρι του 2026, ο ίδιος ψάχνει μια ομάδα όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.//Μ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version