ertnews.gr

Η κλήρωση για Σάκκαρη και Τσιτσιπά

06/08 - 11:57

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κληρώθηκε στο πάνω μέρος του ταμπλό ως το Νο.4 του κόσμου, ενώ ο Έλληνας τενίστας έχει πιθανή διασταύρωση με τον Κάρλος Αλκαράθ.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το φετινό “National Bank Open” που διεξάγεται στο Μόντρεαλ του Καναδά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου θα αντιμετωπίσει παίκτη από τα προκριματικά.

Η συνέχεια για τον Έλληνα πρωταθλητή αναμένεται δύσκολη, καθώς στον τρίτο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Αμερικανό Ράιλι Οπέλκα, ενώ στα προημιτελικά τον Ιταλό Γιάνικ Σίνερ. Στα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα του τουρνουά, ο Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος είναι επικεφαλής στο ταμπλό θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του απέναντι σε έναν εκ των Τόμι Πολ και Βάσεκ Πόσπισιλ.

Στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Αντρέι Ρούμπλεφ, στο ταμπλό του οποίου βρίσκεται και ο Άντι Μάρεϊ. Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του, κόντρα σε έναν εκ των Νικ Κύργιου και Σεμπάστιαν Μπάεζ.

Η Μαρία Σάκκαρη τοποθετήθηκε στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης του “National Bank Open” στο Τορόντο και κληρώθηκε στο πάνω μέρος του ταμπλό όπου ξεχωρίζουν τα ονόματα των Ίγκα Σφιόντεκ και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, ενώ βρίσκεται και η Σερίνα Ουίλιαμς.

Η Σάκακρη θα αναμετρηθεί με τη νικήτρια της συνάντησης μεταξύ της Σλόαν Στίβενς και της Σοφία Κένιν και σε περίπτωση πρόκρισης θα συναντήσει μια εκ των, Καρολίνα Πλίσκοβα, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα ή Αμάντα Ανισίμοβα.

Στο ταμπλό της Ελληνίδας τενίστριας βρίσκονται επίσης οι , Ονς Ζαμπέρ, Ντάρια Κασάτκινα και Μπιάνκα Αντρέσκου που είναι πιθανές αντίπαλοί της στα προημιτελικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version