ertnews.gr

Μπάσιμο… Βαγιαδολίδ για τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού Μάρκος Ανδρέ

26/07 - 20:29

Twitter

Οι Πειραιώτες κινούνται σε μεταγραφικούς ρυθμούς καθώς μετά την απόκτηση του Νικολάς Φρέιρε κινείται για δύο ακόμη παίκτες, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να είναι η πρώτη του επιλογή.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται έτσι ώστε να ενισχυθεί στην επιθετική γραμμή εστιάζοντας τις τελευταίες ημέρες, στην απόκτηση του Μάρκος Αντρέ της Βαλένθια. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ισπανική “Marca“, η Βαγιαδολίδ, φαίνεται να μπήκε… σφήνα με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να έχει “φρενάρει” όλες τις διαπραγματεύσεις για να επιστρέψει στην ομάδα του Ρονάλντο.

Όπως τονίζει στο ρεπορτάζ της η “Marca“, κίνηση για τον παίκτη πέρα από τον Ολυμπιακό έχει κάνει και η Αλαβές, όμως ο ίδιος επιθυμεί την επιστροφή του, έτσι ώστε να βοηθήσει την πρώην ομάδα του να ανέβει και πάλι στα σαλόνια της La Liga. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Μάρκος Αντρέ, αποχώρησε από το “Θορίγια” το καλοκαίρι του 2021 για σχεδόν 9 εκατ. ευρώ, με προορισμό την Βαλενθια.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, μέσα στο επόμενο 10ημερο αναμένεται να υπογράψει δύο παίκτες, έναν επιθετικό αλλά και έναν δεύτερο στόπερ. Παρά το γεγονός ότι ο Μάρκος Αντρέ αποτελεί τη Νο1 επιλογή, ο Αντόνιο Κορδόν εξετάζει και εναλακτικές, χωρίς να έχουν διαρεύσει ονόματα σε περίπτωση που ναυαγήσει η υπόθεση του Βραζιλιάνου.//Μ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version