ertnews.gr

Δυνατό τεστ με Νόριτς ο Ολυμπιακός

29/07 - 12:21

(INTIME Sports)

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την αγγλική ομάδα σε ένα απαιτητικό φιλικό, με τον Ισπανό τεχνικό να θέλει να… τεστάρει την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του. 

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται σήμερα στις 17.00 απέναντι στη Νόριτς, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει στα πλάνα του για πρώτη φορά τον Χουάνγκ. Πιθανότητες να αγωνιστεί και ο Φρέιρε.

Στη Σκωτία δεν έχουν ταξιδέψει οι Αλγκασίμ Μπα, Πέπε, Ζινκερνάγκελ, Μπαγκαλιάνης και Μπιτίκι, ενώ ο Ρέαμπτσιουκ επέστρεψε στην Αθήνα μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες (2-1 τη Σλοβάτσκο στην Αυστρία και 3-1 την Ρέιντζερς στη Σκωτία) και δύο ισοπαλίες (1-1 με την Νόρτζελαντ και 1-1 με τη Σαμπάχ στην Αυστρία) στα μέχρι σήμερα φιλικά ματς προετοιμασίας του. Οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας αναμένεται να πάρουν ρεπό την Κυριακή (30/7).

Θυμίζουμε την αποστολή για τα φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Ουσ. Μπα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Φρέιρε, Ιμπόρα, Χουάνγκ, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Κίνι, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Τζολάκης, Βρουσάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version