ertnews.gr

Υπογράφει ο Μαντσίνι | Βλέπουν Μαζουακού στον Ολυμπιακό

22/12 - 10:15

EUROKINISSI

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να υπογράψει στους “ερυθρόλευκους” ο 26χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Άρη, ενώ το όνομα του 29χρονου μπακ παίζει για το αριστερό άκρο της άμυνας των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να αφήνει τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη και να “πιάνει” το Λιμάνι του Πειραιά. Οι εξελίξεις “τρέχουν” στην περίπτωση του 26χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει εντός της ημέρας τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή των “ερυθρολεύκων” μετά τον Ροντινέι.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του Αρτούρ Μαζουακού για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο 29χρονος μπακ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπεσίκτας, έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο παιχνίδι των “αετών” και αναμένεται να αποχωρήσει από τον τουρκικό σύλλογο, με τα σενάρια για επιστροφή του στο “Γ. Καραϊσκάκης” να… φουντώνουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαζουακού αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Ολυμπιακό τη διετία 2014-2016, “γράφοντας” 74 συμμετοχές, ενώ είχε πετύχει δύο γκολ και είχε “μοιράσει” 7 ασίστ, παίρνοντας μάλιστα μεταγραφή για τα “σαλόνια” της Premier League και τη Γουέστ Χαμ.

Κινήσεις γίνονται και για αποσυμφόρηση του ρόστερ στο Λιμάνι. Άβιλα και Αμπουμπακάρ Καμαρά βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, αλλά οι αποχωρήσεις τους μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι για τους “ερυθρόλευκους”.//

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version