ertnews.gr

Την… τιμώρησε (video)

03/06 - 21:07

EUROKINISSI

Η “Ελαφρά ταξιαρχία” επικράτησε 2:0 των “βυσσινί” στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου, βάζοντάς τη σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, παλεύοντας για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ακόμη μια ήττα για την Προοδευτική, αυτή τη φορά από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2:0 που την αναγκάζει να συνεχίσει στην επικίνδυνη ζώνη με 25 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Έτσι καλείται να βγάλει αντίδραση στα εναπομείναντα παιχνίδια έτσι ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία της και την ερχόμενη σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.




Ο αγώνας: 

Ο Απόλλων ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς στο 15ο λεπτό, βρήκε δίχτυα. Ο Μωραΐτης από κοντά έγραψε το 1:0 εν μέσω διαμαρτυριών για οφσάιντ και έφτασε τα 17 γκολ με τη φανέλα της “Ελαφράς ταξιαρχίας”. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι σκόραραν και πάλι με τον πρώτο σκόρερ τους, όμως το τέρμα ακυρώθηκε καθώς ο Έλληνας στράικερ ήταν εκτεθειμένος. Η Προοδευτική έψαξε την αντίδραση, χωρίς όμως να δημιουργήσει σημαντικές προϋποθέσεις για γκολ. Στο 35ο λεπτό, σε αντεπίθεση ο Απόλλωνας και πάλι πάτησε την αντίπαλη περιοχή, με τον Αστρά να σταματά το σουτ του Λούι και τους φιλοξενούμενους να απομακρύνουν με απίστευτη αυταπάρνηση.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε και ο δεύτερο μέρος ο Απόλλωνας Σμύρνης, καθώς στο 56′ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Κουάδρα σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή στην αριστερή γωνία του Αστρά, με τον Έλληνα κίπερ να μην μπορεί να αντιδράσει, γράφοντας το 2:0 για την ομάδα του. Στο 68ο λεπτό ήρθε η απάντηση από την Προοδευτική που έχασε τεράστια ευκαιρία για γκολ. Ο Πότσι έκανε το σουτ, με τον Λούι να κάνει τρομερή απόκρουση και να κρατά ανέπαφη την εστία του. Ο Απόλλωνας Σμύρνης βρήκε τρίτο τέρμα στην εκπνοή της αναμέτρησης με τον Γιώργο Παπαγεωργίου να διαμορφώνει το τελικό 3:0

Απόλλων Σμύρνης (Τάτσης): Κότσαρης, Λούι, Ντομίνγκες, Κοροβέσης, Τσαμούρης, Φατιόν, Μουστακόπουλος, Θεοχάρης, Κουάδρα, Μωραΐτης, Περέιρα.

Προοδευτική (Ανδράλας): Αστράς, Αλεξίου, Σινγκ, Ομπανόρ, Παντελίδης, Πίσσας, Καπνίδης, Μεγαρίτης, Μπόρχες, Παυλίδης, Μάντιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version