ertnews.gr

Τέλος από την Εθνική Ουαλίας ο Άλεν

09/02 - 03:30

faw.cymru

Ο 32χρονος μέσος, που έπαιξε τον δικό του καθοριστικό ρόλο στην ανοδική πορεία των Βρετανών τα τελευταία χρόνια, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το διεθνές επίπεδο και η ομοσπονδία τον ευχαρίστησε για όσα προσέφερε.

Ο Τζο Άλεν ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Εθνική Ουαλίας και η ομοσπονδία της χώρας θέλησε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του, κάνοντας σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με το εθνόσημο στο στήθος, ο 32χρονος μέσος κατέγραψε 75 φορές, πετυχαίνοντας και 2 γκολ.

Από την πλευρά του, ο Άλεν ανέφερε: «Το να παίζω για την Ουαλία ήταν ένα μεγάλο πάθος και μια αγάπη στη ζωή μου, ήμουν εξαιρετικά τυχερός. Έχω μοιραστεί αυτό το ταξίδι με απίστευτους ανθρώπους… Η οικογένειά μου, οι συμπαίκτες μου, το προσωπικό και οι οπαδοί μου το έχουν κάνει ξεχωριστό και σας είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους. Η υποστήριξη του έθνους μας είναι εμπνευσμένη και μου έχει δώσει τεράστια υπερηφάνεια που φοράω τη φανέλα… Τόσες πολλές αξέχαστες εμπειρίες. Δυστυχώς, ο χρόνος και οι τραυματισμοί παίρνουν τον φόρο τους και έτσι ήρθε η ώρα να ανοίξω τον δρόμο για την επόμενη γενιά μας. Το μέλλον του ουαλικού ποδοσφαίρου είναι λαμπρό.

Τα καλύτερα, Τζο».//

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version