ertnews.gr

Πρόταση της Νιούκαστλ για τον ταλαντούχο Φράνσα

21/01 - 07:30

AP PHOTO

Η ομάδα του Έντι Χάου κατέθεσε επίσημη πρόταση αγοράς του νεαρού Βραζιλιάνου στην Φλαμένγκο, την περίπτωση του οποίου εξετάζουν τόσο η Λυών όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Νιούκαστλ βρίσκεται σε ανοδική πορεία τη φετινή σεζόν στην Premier League και παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, τη στιγμή που πέρυσι ίδια περίοδο, είχε μόλις μία νίκη και έψαχνε τρόπο να σώσει την κατηγορία.

Η ομάδα του Έντι Χάου, πέρα από τη βελτίωση που έχει παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο, έχει και νέους ιδιοκτήτες και αναζητά παίκτες σε όλο τον κόσμο και για άμεση προσφορά στο σύλλογο και για το μέλλον. Ένας τέτοιος είναι και ο Ματέους Φράνσα, για τον οποίο, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι “καρακάξες” κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην Φλαμένγκο.

Ο μόλις 18 ετών ποδοσφαιριστής, έχει καταγράψει από το 2021 28 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Φλαμένγκο, έχοντας πετύχει και 8 γκολ. Αγωνίζεται κυρίως στον άξονα σε επιτελικό ρόλο, αλλά μπορεί να δώσει λύσεις και στα αριστερά της επίθεσης. Η απάντηση των Βραζιλιάνων δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, όμως η Νιούκαστλ θα επιμείνει για την αγορά του.//

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version