ertnews.gr

Παραμένει στον πάγκο της Κολωνίας ο Μπάουμγκαρτ

11/05 - 10:33

amna.gr

Η γερμανική ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το έργο του 51χρονου προπονητή και επέκτεινε τη συνεργασία της μαζί του έως το 2025.

Η Κολωνία επιβράβευσε τον Στέφεν Μπάουμγκαρτ με νέο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια έως το 2025. Η γερμανική ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με το έργο που έχει διατελέσει ο 51χρονος προπονητής στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο κι έτσι αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία της μαζί του.

Ο Μπάουμγκαρτ ανέλαβε τα “κριάρια” το 2021 και τα οδήγησε πέρυσι στην 7η θέση της Bundesliga και την έξοδο στο Europa Conference League. Η φετινή σεζόν δεν είναι εξίσου καλή, αλλά η Κολωνία εξασφάλισε και μαθηματικά πλέον την παραμονή της στην Bundesliga και αναμένεται να “χτίσει” την επόμενη ημέρα.

Ο διευθυντής της Κολωνίας, Κρίστιαν Κέλερ, ανέφερε: «Η συνολική εξέλιξή μας μιλά από μόνη της. Ο Στέφεν και το επιτελείο του δουλεύουν συστηματικά και με συνέπεια, πάνω σε μία σαφή φιλοσοφία. Με την ξεκάθαρη σφραγίδα του, ο Στέφεν έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο, με μεγάλη σύμπνοια και ομαδικό πνεύμα».//Τ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version