ertnews.gr

Παραμένει… Καρδίτσα ο Αθανασιάδης

04/08 - 07:30

(EUROKINISSI)

Η Αναγέννηση ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίου του 34χρονου επιθετικού και την επόμενη χρονιά στην ομάδα της, καθώς κατάφερε να αφήσει τους ανθρώπους της ικανοποιημένους τη σεζόν που μας πέρασε.

Ο Κλάους Αθανασιάδης θα συνεχίσει να φοράει τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με την εμπειρία του θα συμβάλλει τα μέγιστα, προκειμένου η ομάδα της Καρδίτσας να καταφέρει να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει για την επόμενη χρονιά στην δεύτερη κατηγορία της χώρας μας.

Τη σεζόν 2021/22 ο 34χρονος κεντρικός επιθετικός κατέγραψε 21 συμμετοχές στην Super League 2 με το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη, καταφέρνοντας να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα τρεις φορές. Η ΠΑΕ για την επόμενη σεζόν ευχήθηκε στον Κλάους Αθανασιάδη υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κλάους Αθανασιάδη. Ο Κλάους ήρθε στην Αναγέννηση το περασμένο καλοκαίρι και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας μας. Κλάους σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version