ertnews.gr

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου συμμετείχε στον απεγκλωβισμό της Χρίστινας Σούζης μετά από τροχαίο

08/06 - 09:23

EUROKINISSI

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απεγκλώβισε την γνωστή μετεωρολόγο μετά από τροχαίο και μίλησε στο Star, περιγράφοντας το συμβάν.

Το απόγευμα της Τετάρτης (7/6), η Χριστίνα Σούζη είχε σοβαρό τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισίας, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, αναποδογύρισε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο ύψος της γέφυρας του Παραδείσου Αμαρουσίου, ενώ κινούταν στο ρεύμα καθόδου.

Σε εκείνο το σημείο, βρισκόταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απεγκλώβισε τη γνωστή μετεωρολόγο, καθώς έτρεξε στο σημείο και τη βοήθησε να βγει από το αυτοκίνητο.

Ο ίδιος περιέγραψε το συμβάν μιλώντας στο Star: «Βλέπω ένα αυτοκίνητο να σέρνεται ανάποδα και να περνά δίπλα από εμένα και να σταματά σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από εμένα. Ευτυχώς ήμασταν σταματημένοι στα φανάρια πάνω στην περιοχή “Παράδεισος” Αμαρουσίου.

Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα. Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα. “Μη φοβόσαστε δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε”. Τα έχω χάσει λίγο και βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη και λέω μόνο από εκεί μπορούμε να την βγάλουμε».//Τ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version