ertnews.gr

Μέσι: «Η Βραζιλία και η Γαλλία είναι οι δύο μεγάλες υποψήφιες για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο»

20/10 - 07:15

ASSOCIATED PRESS

Ο Λιονέλ Μέσι έχρισε ως φαβορί τη “Σελεσάο” και τους “Τρικολόρ” για την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ, το οποίο θα ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει εκκινήσει για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ και οι “αστέρες” που θα λάμψουν στα γήπεδα, ολοένα και περισσότερο μιλούν για αυτό. Ένας εξ αυτών, είναι και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θα συμμετάσχει για τελευταία φορά, στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η εθνική Αργεντινής, θα ψάξει τον τρίτο της τίτλο σε Μουντιάλ, μετά από αυτές των 1978 και 1986 με τον “Πούλγα” να θέλει όσο τίποτα άλλο να το σηκώσει, καθώς πρόκειται για ένα τρόπαιο που λείπει από την τροπαιοθήκη του.

Ο σταρ της “Αλμπισελέστε” έδωσε συνέντευξη στον Πάμπλο Χιράλτ για λογαριασμό του DirecTV, συνδρομητικού καναλιού της Νότιας Αμερικής και δήλωσε πως τα μεγάλα φαβορί για εκείνον είναι, η Βραζιλία και η Γαλλία.

Αναλυτικά η δήλωση του παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν: «Υπάρχουν μεγάλες ομάδες που μπορούν να θεωρούν φαβορί, όπως η Βραζιλία, η Γερμανία, η Γαλλία, η Αγγλία, η Ισπανία και είμαι σίγουρος ότι ξεχνάω μερικές. Αλλά αν πρέπει να κρατήσω μία ή δύο, νομίζω ότι η Βραζιλία και η Γαλλία είναι οι δύο μεγάλες υποψήφιες για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version