ertnews.gr

Φιλική ισοπαλία για Ολυμπιακό Β’ και Καλαμάτα

11/08 - 15:05

olympiacos.org

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε το ματς ανάμεσα στη δεύτερη ομάδα των “ερυθρόλευκων” και τη “Μαύρη Θύελλα”, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Καρπενήσι, όπου οι δύο ομάδες πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. 

Φιλική “μοιρασιά” για Ολυμπιακό Β’ και Καλαμάτα στο τρίτο τους φιλικό στο Καρπενήσι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, ενόψει της νέας σεζόν για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Δύο νίκες και μια ισοπαλία μετράνε οι “ερυθρόλευκοι”, ενώ οι “μελανόλευκοι” μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Η δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Αλίμπε, αλλά η “Μαύρη Θύελλα” ανέβασε την απόδοσή της στην επανάληψη και έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Ρόβα.

Καλαμάτα (Σάκης Τσιώλης): Ταΐρης, Γκρόζντανιτς, Λουπάνο, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Μαβινγκά, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Τάτος, Πασάς, Λούκαστσικ Έπαιξαν και οι: Μέντες, Μπέριος , Πολίτης, Μπενίτεζ, Κόκκορης, Βασιλόγιαννης, Μπόρχες, Αρναρέλλης, Ρόβας.

Ολυμπιακός (Αριελ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Νίκολιτς, Κινκουέ, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Ντόη, Κωστή, Κεϊτά, Μαρίνος, Αλίμπε, Βοΐλης. Έπαιξαν και οι: Έξαρχος, Καρανάτσιος, Μαυρουδής, Νταμπό, Βλαχομήτρος, Μπα, Ιμπαγάσα, Αλίγιαγκιτς, Καράκουτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version