ertnews.gr

Επιβλητική Χόφενχαϊμ στο Λεβερκούζεν | “Διπλό” στο φινάλε για Μάινζ

20/08 - 18:46

@tsghoffenheim

Πολλά γκολ, ανατροπές και φυσικά… θέαμα μας χάρισαν οι αγώνες της Μπουντεσλίγκα για άλλη μια φορά, με τα αποτελέσματα στην “Bay Arena” και την “WWK Arena” να ξεχωρίζουν.

Άουγκσμπουργκ – Μάιντζ 1-2

Στο 31′ ο Ονισιγό με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την Μάιντζ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για χέρι. Άμεση ήταν η απάντηση της Άουγκσμπουργκ που ισοφάρισε με τον Ντεμίροβιτς 4 λεπτά αργότερα. Στο 62′ η Μάιντζ κέρδισε πέναλτι αλλά ο Γικίεβιτζ νίκησε τον Μάρτιν διατηρώντας το 1-1. Στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Λι Γιάε-Σουνγκ “πάγωσε” το γήπεδο σκοράροντας και χαρίζοντας τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

ΓΚΟΛ: Ονισιγό 31′ – Ντεμίροβιτς 35′, Λι Γιάε-Σουνγκ 90’+3′

Βόλφσμουργκ – Σάλκε 0-0

Στα “χασομέρια” του πρώτου ημιχρόνου η Σάλκε κέρδισε πέναλτι, με τον Τερόντε να αναλαμβάνει την εκτέλεση και με τον Καστέλς να του λέει όχι. Ο διαιτητής όμως έδειξε επανάληψη και ο Βέλγος τερματοφύλακας απέκρουσε για 2η φορά. Στο 66′ γκολ του Γκουιλαβογκί ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η μοναδική αναμέτρηση του προγράμματος που δεν είχε γκολ, ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες για τις δύο αντίπαλες ομάδες.

Μπάγερν Λεβερκούζεν – Χόφενχαιμ 0-3

Στο 9′ μετά από μια φάση διαρκείας ο Μπαουμγκάρτνερ με ένα τρομερό τακουνάκι βρήκε δίχτυα για το 1-0. Μετά από αλλεπάλληλα λάθη στην άμυνα της Λεβερκούζεν ο Κράμαριτς πήρε την κεφαλιά από την σέντρα του Καμπάκ γράφοντας το 2-0 στο 35′. Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Ρούττερ στο 78′, δίνοντας διαστάσεις θριάμβους στη νίκη της ομάδας του.

ΓΚΟΛ: Μπαουμγκάρτνερ 9′, Κράμαριτς 35′, Ρούττερ 78′

Στουτγκάρδη -Φράιμπουργκ 0-1

Στο 11′ ο Γκρίφο κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας και με ένα πλασέ άνοιξε το σκορ για την Φράιμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το αποτέλεσμα έως το φινάλε του αγώνα.

ΓΚΟΛ: Γκρίφο 11′

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Παρασκευή 19 Αυγούστου:

Γκλάντμπαχ-Χέρτα Βερολίνου 1-0

Σάββατο 20 Αυγούστου:

Άουσμπουργκ – Μάιντζ 1-2
Βόλφσμουργκ – Σάλκε 0-0
Μπάγερν Λεβερκούζεν – Χόφενχαιμ 0-3
Στουτγκάρδη – Φράιμπουργκ 0-1
Ντόρμουντ – Βέρντερ Βρέμης 2-3
19.30 Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία

Κυριακή 21 Αυγούστου:

16.30 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία

18.30 Μπόχουμ – Μπάγερν Μονάχου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version