ertnews.gr

Έμειναν στο μηδέν…

24/04 - 18:16

EUROKINISSI

Λευκή ισοπαλία στην Ηλιούπολη, όπου η ομώνυμη ομάδα έμεινε στο 0:0 με τα Χανιά στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

H αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 21ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2 δεν ανέδειξε νικητή, αφού Ηλιούπολη και Χανιά έμειναν στο 0:0.

Οι Κρητικοί, με τον Γιάννη Ταουσιάνη πλέον στον πάγκο τους, είχαν δύο μεγάλες στιγμές. Μία στο πρώτο μέρος σε κεφαλιά του Γιαμπερέ και μία στο δεύτερο μέρος σε πλασέ του Μάναλη, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Πολίτη.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η Ηλιούπολη είχε τη μεγαλύτερη φάση στο ματς με το χαμένο τετ-α-τετ του Ναζίμ απέναντι στον Καλογεράκη. Η “λευκή” ισοπαλία παρέμεινε ως το τέλος, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν πάντως σημαντική απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και να μην ανησυχούν.

Ηλιούπολη: Πολίτης, Ανδρέου, Μουριέλ, Βάρκας, Bασιλείου (82′ Άντο), Γκοτσούλιας, Δημητριάδης (87′ Ζιούλης), Κωστόπουλος, Mπαξεβάνος, Μπαστακός (90′ Χέμπερτ), Φρίμπονγκ (90′ Κρέτσι).

Χανιά: Καλογεράκης, Κατσούρι (87′ Ιμεριλιλάι), Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Γιαμπερέ, Καμαρά (87′ Mπουτσάκης), Λεμονής, Μπουρσέλης (83′ Ιατρούδης), Τσέλιος (66′ Κοκκίνης), Κόλα (66′ Μανουσάκης), Μάναλης.//Λ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής στη Super League 2:

Παρασκευή 21 Απριλίου

ΠΑΟ Ρουφ – Ολυμπιακός Β’ 1:2
Αιγάλεω – Παναχαϊκή 0:2

Σάββατο 22 Απριλίου

Βέροια – Ηρακλής 1:2
Ηρακλής Λάρισας – ΠΑΟΚ Β’ 1:4
Προοδευτική – ΑΕΚ Β’ 0:0

Κυριακή 23 Απριλίου

ΑΕΛ – Αλμωπός Αριδαίας 2:0
Απόλλων Πόντου – Θεσπρωτός 0:1
Απόλλων Σμύρνης – Επισκοπή 3:1
Διαγόρας – Νίκη Βόλου 1:2

Δευτέρα 24 Απριλίου

ΟΦ Ιεράπετρας – Κηφισιά 0:1
Μακεδονικός – Πανσερραϊκός 0:1
Ηλιούπολη – Χανιά 0:0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version